טובות השתיים מן האחת

השמועות התבררו כנכונות! מרינלה ונטשה ת'אודורידו, שתי דיוות ענקיות בז'אנר הלייקו מאחדות כוחות החורף במועדון בוטאניקוס.

המופע שירשם בהיסטוריה של מועדוני הלילה באתונה יצא לדרך באוקטובר הקרוב במועדון בוטאניקוס. המועדון יארח מידי סוף שבוע את שתי הדיוות הגדולות מרינלה – הכוכבת הגדולה של שנות ה-60 וה-70 ואשתו לשעבר של סטליוס קאז'אנג'ידיס ונטשה ת'אודירו – הנחשבת לאחת הזמרות היותר מעורכות היום בז'אנר הלייקו.

"זהו חלום שמתגשם" מספרת לכתב יווני נטשה ת'אודורידו, אחרי הכל מדובר בשיתוף פעולה עם הזמרת הכי טובה מכל הזמנים ביוון, כל אמן ביוון היה רוצה לעבוד עם מרינלה.
ההסכם נחתם בין השתיים במהלך ארוחת ערב חגיגית שהתקיימה במלון "הילטון" באתונה.

לא נותר אלא לומר להן בהצלחה!

 

שווה לקרוא

גליקריה חותמת עונה באתונה – מוזיקה, עמידה זקופה והבטחה לחזור לישראל

הזמרת האהובה גליקריה מסיימת השבוע עונה חורפית מיוחדת ומרגשת במועדון אודוס ליסיו שבשכונת פלאקה האתונאית  עונה שנחרטה לא רק בזכות המוזיקה, אלא גם בזכות הדרך

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא