ניקוס איקונומופולוס חוזר לבמות אתונה

לאחר הצלחה מסחררת במועדון "פילי אקסיו" בסלוניקי, איקונומופולוס יעלה על במת "פנטסיה" באתונה בסוף נובמבר במקומו של יורגוס מזונאקיס שיסיים את הופעותיו ב-26 באוקטובר ויעבור ככל הנראה למועדון "פיבר"

הזמר האהוב ניקוס איקונומופולוס, שזוכה להצלחה גדולה במופעיו במועדון "פילי אקסיו" בסלוניקי, מתכונן לשוב אל במות אתונה בסוף נובמבר הקרוב. איקונומופולוס, אשר ממלא את מועדון "פילי אקסיו" בסלוניקי מדי שישי ושבת, יעביר את מופעיו לאתונה, שם יתחיל להופיע במועדון "פנטסיה".

יורגוס מזוונאקיס, המופיע בימים אלו ב"פנטסיה" וזוכה גם הוא להצלחה רבה יסיים את הופעותיו במועדון ב-26 באוקטובר ויפנה את מקומו לאיקונומופולוס. לאחר סיום הופעותיו מזונאקיס צפוי לעבור להופיע במועדון "פיבר" ולשמור על מעמדו כאחד הכוכבים המרכזיים של סצנת המוזיקה היוונית הפופולרית.

שווה לקרוא

כל ההמלצות לחגיגות הוולנטיינ'ס באתונה

יום האהבה הבינלאומי מגיע, ואתונה כמו שרק היא יודעת  לובשת אווירה רומנטית במיוחד. שילוב של נופים היסטוריים, שקיעות מרהיבות, אוכל יווני משובח ומוזיקה חיה שיוצאת מהלב כל אלה הופכים את העיר ליעד מושלם לזוגות שמחפשים חוויה אחרת

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא