מסע קולינרי ייחודי לסלוניקי בהובלת שף איל לביא ושף אבי ביטון בעקבות יהודה פוליקר

מסע קולינרי לסלוניקי ייצא בין ה-17-20 בנובמבר בהובלת שף איל לביא ושף אבי ביטון ויעטוף כמו בצק פילו פריך…את המופע החד פעמי של יהודה פוליקר בעיר שיתקיים בו ב-19 בנובמבר.
את תכני המסע אצר שף איל לביא ואליו יצטרף שף אבי ביטון. כל אחד מהם יוביל קבוצת נוסעים אקסלוסיבית שתמנה כ-20 איש בלבד. השניים יקיימו סיורים בעיר ומחוצה לה וגם יעבירו סדנת בישול פרטית על נפלאות המטבח היווני. כמו כן יהיה ביקור בשווקים,יקבים ובקונדיטוריות בוטיק ובכל ערב תתקיים ארוחה במסעדה אייקונית תוך הסבר על הקולינריה המקומית.
המסע ייישא גם פן תרבותי והיסטורי עם סיור ברובע היהודי ובבית הכנסת העתיק של סלוניקי שייפתח במיוחד לקבוצה זאת כמחווה לקהילה ממנה צמח סיפור חייו ויצירתו של פוליקר. הלינה תתקיים במלונות הבוטיק מהיפים בעיר שניהם שוכנים במרחק הליכה מהטיילת, המסעדות והשווקים.
ביום השלישי לנסיעה (19/11) יתקיים קונצרט מיוחד וחד פעמי של יהודה פוליקר בסלוניקי במלאות 40 שנה לאלבום המופת "עיניים שלי" שיצא ב- 1984. רבות סופר על השפעת העיר על מהלך חייו והקריירה שלו בהיותו בן להורים ניצולי שואה ילידי העיר. כעת זה הזמן להתרגש.
לביא וביטון, מבכירי השפים בישראל, מומחים למטבח היווני-בלקני. לביא עומד מאחורי מוסדות קולינריים מיתולוגיים כמו "פסטיס" ו-"רוקח 73" וכיום ביטון, אחד השפים הפופולריים בישראל, מנסח מזה שני עשורים שפה קולינרית אישית שמחברת בין מסורת מזרח-תיכונית לעולם הבישול העכשווי. בז’אנר היווני-בלקני הוא מוביל את מסעדת "יאסו" – טברנה יוונית מודרנית ברחוב הירקון בתל אביב.

מחיר לאדם: 2,490 יורו והוא כולל טיסות, ארוחות, סדנאות בישול וכרטיס למופע של פוליקר במיקום מעולה באולם. נשארו כרטיסים אחרונים
לפרטים נוספים חייגו 035639000 או היכנסו לאתר www.geotours.co.il



