הזמר שהפך לאהוב במיוחד על הקהל הישראלי מגיע לסדרת הופעות מיוחדת בעונת האביב בטברנת פאמה ספירי
השם מאנוס מקרופולוס מוכר היטב לחובבי המוזיקה היוונית, וכעת הוא מגיע לראשונה להופיע בטברנת פאמה פסירי באתונה, במופע בכורה חגיגי שיתקיים ביום חמישי, 20 במרץ. זהו רגע מיוחד עבור הזמר, שכבש לבבות לא רק ביוון, אלא גם בישראל, שם הופיע מספר פעמים וזכה לאהבה גדולה מהקהל.
מאנוס מקרופולוס, יליד הרקליון שבכרתים, פרץ לתודעה היוונית כאשר השתתף בתכנית The Voice Greece, שם הגיע לשלבים המתקדמים והפך לאחד המתמודדים הזכורים ביותר. תחת הדרכתה של הזמרת המוערכת אליאונורה זואגנלי, הוא הגיע כמעט עד הגמר, תוך שהוא מציג יכולות ווקאליות עוצמתיות ורגש עמוק בהופעותיו.
המוזיקה שלו משלבת בין הסגנון הלאיקו המסורתי לצלילים עכשוויים, והוא מופיע כבר קרוב לשני עשורים במועדונים הגדולים ביוון, כולל הופעות מצליחות ברחבי כרתים ואתונה. מקרופולוס עסק בעבר גם במוזיקה ביזנטית, מה שהוסיף לגוון הקולי הייחודי שלו ולסגנון הביצוע האישי שלו.
לצד הצלחתו הגדולה ביוון, מקרופולוס רכש לעצמו קהל מעריצים נאמן גם בישראל, כאשר הופיע בתל אביב והדהים את הקהל המקומי. ההופעות שלו בישראל היו רגעים בלתי נשכחים עבור חובבי המוזיקה היוונית בארץ, והוא הצליח ליצור קשר מיוחד עם הקהל הישראלי, שמעריך את הסגנון והרגש שהוא מביא לכל ביצוע.
כעת, לראשונה, הוא מגיע להופיע במקום האינטימי והמיוחד פאמה פסירי באתונה, שבו הוא יפתח את סדרת הופעותיו לעונת האביב. המופע הקרוב ב-20 במרץ יהיה הפתיחה הרשמית, ומובטח ערב מלא רגש, להיטים אהובים ואווירה יוונית סוחפת.
הקהל שיגיע לטברנה יוכל ליהנות מערב אינטימי ומרגש, שבו מקרופולוס יגיש את הלהיטים הגדולים לצד קלאסיקות בלתי נשכחות – בדיוק כמו שהקהל הישראלי אוהב.
אל תחמיצו את ההזדמנות להיות חלק מהערבים הבלתי נשכחים האלה – האביב הזה הולך להיות מלא במוזיקה יוונית משובחת בפאמה פסירי!