שקשוקה חצילים

החציל הוא אחד הירקות הבולטים במטבח היווני, ולכן לא פלא שהוא שולב במנת השקשוקה הנפלאה של מסעדת יאסו סלוניקי.

מאת: אלינור פרארה

שקשוקה חצילים

המנה מורכבת מחצילים מטוגנים אותם מערבבים עם שקשוקה ביתית. המנה מתובלת באהבה, ומוגשת מבעבעת במחבת בליווי סלט ירקות טרי, טחינה ולחם הבית. לשקשוקה חצילים ניתן להוסיף גבינה בולגרית או קשקבל. מנה שעושה טעם של עוד!

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

בוטוקס אתונה – Botoxe Athens

בוטוקס אתונה הוא מועדון לילה (וגם מסעדה) עם אנרגיה מחשמלת ואפשר להנות שם גם מאירועי מוזיקה תחת כיפת השמים בגן הקסום שלהם | ימי שישי ושבת