שקשוקה חצילים

החציל הוא אחד הירקות הבולטים במטבח היווני, ולכן לא פלא שהוא שולב במנת השקשוקה הנפלאה של מסעדת יאסו סלוניקי.

מאת: אלינור פרארה

שקשוקה חצילים

המנה מורכבת מחצילים מטוגנים אותם מערבבים עם שקשוקה ביתית. המנה מתובלת באהבה, ומוגשת מבעבעת במחבת בליווי סלט ירקות טרי, טחינה ולחם הבית. לשקשוקה חצילים ניתן להוסיף גבינה בולגרית או קשקבל. מנה שעושה טעם של עוד!

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

VOODOO – וודו

מועדון הוודו באתונה בליין יוצא דופן של הופעות חיות עם אווירת קלאב מטורפת, דיג'יים מתחלפים ומסיבה לכל הלילה | בכל שבת