שקשוקה חצילים

החציל הוא אחד הירקות הבולטים במטבח היווני, ולכן לא פלא שהוא שולב במנת השקשוקה הנפלאה של מסעדת יאסו סלוניקי.

מאת: אלינור פרארה

שקשוקה חצילים

המנה מורכבת מחצילים מטוגנים אותם מערבבים עם שקשוקה ביתית. המנה מתובלת באהבה, ומוגשת מבעבעת במחבת בליווי סלט ירקות טרי, טחינה ולחם הבית. לשקשוקה חצילים ניתן להוסיף גבינה בולגרית או קשקבל. מנה שעושה טעם של עוד!

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

שקיעה במסעדת רמצו במיקונוס

מסעדת רמצו – Remezzo Restaurant

המסעדה / בר קוקטייל Remezzo על חוף הים הפוטוגני של האי מיקונוס מעניקה למבקריה חוויה קולינרית קוסמופוליטנית כבר חמישים שנה ומוסיפה טוויסט בינלאומי מודרני למטבח היווני המסורתי | כל יום, בעונת הקיץ בלבד