שקשוקה חצילים

החציל הוא אחד הירקות הבולטים במטבח היווני, ולכן לא פלא שהוא שולב במנת השקשוקה הנפלאה של מסעדת יאסו סלוניקי.

מאת: אלינור פרארה

שקשוקה חצילים

המנה מורכבת מחצילים מטוגנים אותם מערבבים עם שקשוקה ביתית. המנה מתובלת באהבה, ומוגשת מבעבעת במחבת בליווי סלט ירקות טרי, טחינה ולחם הבית. לשקשוקה חצילים ניתן להוסיף גבינה בולגרית או קשקבל. מנה שעושה טעם של עוד!

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

אלדוס איקונס אלימוס – ELLADOS EIKONES ALIMOS

אלדוס איקונס זו אופציה נהדרת למי שמחפש אוכל יווני אותנטי ומאכלי ים בשילוב עם נוף מהמם. אפשר לאכול בטברנה שנמצאת על הטיילת של אתונה כל יום החל מהצהריים ועד מאוחר בלילה | כל יום