איקרה

הוא מוכר בכל הבלקן, כולל רומניה והונגריה. בארץ הוא מוכר בשמו הרומני – איקרה, אבל ביוון הוא ידוע בשם טארמה או טארמוסלטה

מאת: אלינור פרארה

איקרה

זהו בעצם סלט העשוי ברובו מביצי דגים בתוספת לחם (החלק הלבן שלו), בצל, שמן זית ומיץ לימון ששובר את המליחות של ביצי הדגים. כל הרכיבים נטחנים יחדיו ידנית עד לקבלת ממרח חלק. הצבע של האיקרה משתנה בהתאם לסוג ביצי הדגים: ורוד או לבן. הסלט מוגש כמנת פתיחה (מאזט) עם זיתים שחורים ולימון, וכשהוא נמרח על פרוסת לחם לבן – הוא פשוט  מעדן.

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

ברברו – BARBARO

מסעדת Barbaro באתונה מציעה חוויה קולינרית עם דגש על מטבח ים-תיכוני, תוך שימוש במרכיבים מקומיים ואיכותיים. המנות משלבות טעמים מסורתיים עם נגיעות מודרניות, והתפריט כולל מגוון רחב של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים ייחודיים


Notice: unserialize(): Error at offset 336 of 586 bytes in /home/server/domains/leylotyavan.co.il/public_html/wp-content/plugins/wp-floating-menu/inc/frontend/front-end.php on line 59

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא