בוקר בטעם יווני

להתעורר מול הים, ריח מלוח באוויר, סירות דיג קטנות, בתי אבן שחלונותיהם צבועים כחול – כל אלו מזכירים לנו את נפלאותיה של יוון

מאת: אלינור פרארה

מסעדת יאסו סלוניקי מחזירה אותנו ליוון גם בטעמים שהיא יוצרת. למשל, בארוחת הבוקר היפואית. המנה מורכבת מסלט ירקות טריים, שתי ביצים עשויות לפי בחירה, גבינת בולגרית ולחם. ארוחת הבוקר הזו מלווה בשתייה קלה או קפה לבחירה. השילוב של המרכיבים הטעימים והפשוטים עם רחובותיה של יפו (שם ממוקמת המסעדה) מחזירים אותנו לטברנות ולסמטאות של יוון. מנה טעימה ובריאה לבוקר ים תיכוני.

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

שווה לקרוא

ברברו – BARBARO

מסעדת Barbaro באתונה מציעה חוויה קולינרית עם דגש על מטבח ים-תיכוני, תוך שימוש במרכיבים מקומיים ואיכותיים. המנות משלבות טעמים מסורתיים עם נגיעות מודרניות, והתפריט כולל מגוון רחב של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים ייחודיים

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא