סלט תרד עם תותים

החורף הגיע, ועמו הגיעה עונת התותים. אני מאוד אוהבת תותים, ורגילה לאכול אותם עם סוכר, קצפת או כמרכיב בעוגה. לכן הופתעתי מאוד כאשר מאיר קלדרון, מהבעלים של מסעדת יאסו סלוניקי, הציע לי לכתוב על המנה שלהם – סלט תרד עם תותים 

מאת: אלינור פרארה

תרד ותותים

"תרד עם תותים? השילוב הזה מוזר. זה משתלב היטב?" שאלתי את מאיר.

"משתלב מצוין. אני תמיד מעודד אנשים לנסות ולחוות את שילוב הטעמים הלא רגיל הזה והלקוחות שלי תמיד מופתעים לטובה." עונה לי מאיר. "תזכרי שפעם אנשים חשבו שאבטיח ובולגרית זה שילוב מוזר, או כבד אווז עם ריבת בצל. יש שילובים שבהתחלה נראים מוזרים, אבל הם בסופו של דבר שילובים מנצחים"

מאיר פירט בפניי כיצד מכינים את המנה במסעדה שלו:

קורעים עלי תרד טריים ושטופים ומוסיפים להם עלי רוקט וחופן תותים טריים חתוכים לרבעים. מערבבים את הכל עם שמן זית, לימון ומלח גס. את כל התערובת הזו מרוקנים לצלחת, מגרדים מלמעלה גבינת קשקבל ומוסיפים מעט חומץ בלסמי.

הסלט הוא מרענן וקליל, ומומלץ לשלבו עם יוגורט ולימונדה.

בתאבון!

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו. טלפון להזמנות: 03-6810803

שווה לקרוא

ברברו – BARBARO

מסעדת Barbaro באתונה מציעה חוויה קולינרית עם דגש על מטבח ים-תיכוני, תוך שימוש במרכיבים מקומיים ואיכותיים. המנות משלבות טעמים מסורתיים עם נגיעות מודרניות, והתפריט כולל מגוון רחב של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים ייחודיים


Notice: unserialize(): Error at offset 336 of 586 bytes in /home/server/domains/leylotyavan.co.il/public_html/wp-content/plugins/wp-floating-menu/inc/frontend/front-end.php on line 59

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא