חורף הוא עונת התותים וליאסו סלוניקי הקינוח הכי להוט
מאת: אלינור פרארה
החל מחודש דצמבר ועד האביב ניתן למצוא ברחבי ארצנו שדות פורחים של תותים יפים ואדומים, תאווה לעין ולחך. תותים הם אחת הסיבות לכך שאני אוהבת את החורף, וכשהם מגיעים עם משהו כמו גבינת מסקרפונה אני בכלל מאושרת. הקינוח הבא של מסעדת יאסו סלוניקי הוא צבעוני, חושני ויפה, ומעורר תאבון במיוחד! המנה מוגשת כשבתחתית הקערה נמצא את גבינת המסקרפונה המדהימה, ומעל שכבת תותים ושמנת מתוקה. על התותים זולפים סירופ לימון ונענע, ולקישוט מוסיפים עלה נענע ירוק וחייכן. קינוח חמצמץ-מתוק שיחמם לנו את ימי החורף הקרים.
יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו. טלפון להזמנות: 03-6810803