צזיקי

צזיקיצזיקי לימים החמים – מנה של קרירות טעימה ובריאה

בחוץ חום אימים. השמש קופחת על הראש וכל מה שדרוש כדי להתקרר הוא משקה או מאכל קל וקריר. הצזיקי עושה את העבודה. מדובר במאכל פשוט וקל להכנה ולעיכול. שני המרכיבים העיקריים שלו הם יוגורט ומלפפונים. להם מוסיפים שמן זית, שום, מלח ועשבי תיבול כמו ארגנו או שמיר. את הצזיקי מומלץ לאכול על פרוסת לחם הבית ובליווי אוזו. מנה מרעננת וקלילה לימים חמים או כמזט לפני ארוחה.

שווה לקרוא

ברברו – BARBARO

מסעדת Barbaro באתונה מציעה חוויה קולינרית עם דגש על מטבח ים-תיכוני, תוך שימוש במרכיבים מקומיים ואיכותיים. המנות משלבות טעמים מסורתיים עם נגיעות מודרניות, והתפריט כולל מגוון רחב של מנות ראשונות, עיקריות וקינוחים ייחודיים


Notice: unserialize(): Error at offset 336 of 586 bytes in /home/server/domains/leylotyavan.co.il/public_html/wp-content/plugins/wp-floating-menu/inc/frontend/front-end.php on line 59

לגלות עוד מהאתר לילות יוון

כדי להמשיך לקרוא ולקבל גישה לארכיון המלא יש להירשם עכשיו.

להמשיך לקרוא