מאזט יאסו

להגיד יוון זה להגיד חצילים, פלפלים קלויים וגבינת פטה

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

תעטפו את הכל למנה של חציל שלם קלוי בגריל וקיבלתם מנה יוונית צבעונית, מפתה ומעניינת. הטעמים הדומיננטיים של החציל הקלוי יחד עם אדום של עגבניות ופלפלים וירוק של כוסברה ועשבי תיבול וקצת לבן של גבינת פטה וטחינה גולמית שנבזקה ממעל, מחזירים אותנו לשפת החוף ביוון ולטברנות הנפלאות שעל המים.

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו.

אהבתם את הכתבה נשמח אם תלחצו על כפתור הלייק

 

שווה לקרוא

המלצות לסופ"ש חורפי באתונה!

החורף כבר הגיע לעיר ואיתו הטמפרטורות שצונחות, אבל אנחנו בלילות יוון דואגים לכם למגוון אטקרציות …