חציל בטחינה

למרות שמקורותיו בהודו וסרי לנקה, החציל חדר למטבח הבלקני וכבש אותו

מאת: אלינור פרארה

חצילים

כולנו מכירים את המוסקה (תבשיל בשר טחון וחצילים בציפוי רוטב בשמל) ואת סלט החצילים, ואלו רק חלק מהמתכונים בהם מככב החציל. במנה שלפנינו, המוגשת במסעדת יאסו סלוניקי,  החציל מוגש חם לאחר קלייה על האש. הוא קלוף ומתובל במלח, פלפל, שמן זית ופטרוזליה. החציל מוגש על מצע של טחינה ביתית מרעננת. השילוב של החציל החם והטחינה הקרירה בטעם הנפלא והמוכר יוצרים שילוב מנצח של חום וקור, מלוח ופיקנטי.

יאסו סלוניקי – עולי ציון 4 שוק הפישפים, יפו. טלפון להזמנות: 03-6810803

שווה לקרוא

ונטי קלאב – VENTI CLUB

אחד ממקומות הבילוי הטובים ביותר בדאונטאון של אתונה ממוקם בפסירי וקוראים לו ונטי. המועדון עם מוזיקת המיינסטרים הבינלאומית תמיד נשאר מלא | ימי שישי ושבת